Velkommen til verden, sussa.no!

Siden jeg skal prøve å starte en illustrasjonsblogg, og jeg er blitt elendig på skriving – så ble jeg plutselig veldig usikker på hvordan jeg skal introdusere mitt første blogginnlegg. Jeg skal derfor gjøre det enkelt – fortelle litt om meg selv, ettersom blogg tross alt er en ganske selvsentrert greie.

La oss begynne med det første jeg tenker på når jeg skal beskrive meg selv. Det er mitt intense behov for å være innafor min egen komfortsone. Å tråkke utenfor komfortsonen gir meg som regel et enormt ubehag, som jeg helst vil slippe.

Komfortsoneboble

Komfortsoneboble2

Situasjoner som putter meg og komfortsonen min i faresonen, er for eksempel når et ukjent nummer ringer meg (egentlig når alle andre enn kjæresten min og mamma ringer meg). Dette er åpenbart fordi jeg ikke vet hva jeg kan forvente fra den andre enden av telefonen. Det finnes så uendelig mange muligheter, så muligheten for at det kan gå galt er også uendelig. Det kan jeg ikke risikere.

komfortsone

komfortsone1

komfortsone2

Dette er selvfølgelig bare et eksempel. Komfortsonen min er liten, og verden er stor. Men det er et kapittel for seg selv.

En ting som kanskje ikke sier så mye om meg som person, men som jeg allikevel vil dele, er at jeg har en fobi som de fleste kanskje ikke engang vet at finnes; omfalofobi, fobi for navler. Ja, når jeg først skal ha en fobi, så må det selvfølgelig ha et navn som høres både barnslig – og useriøst ut.

Jeg har selv en ekstremt sensitiv navel, med alt for mange nerver. Derfor takler jeg ikke verken å høre om eller se andres navler, eller verst av alt, folk som peller seg i navlen! Denne fobien synes kjæresten min er hysterisk morsom.

Navlelo

Jeg er ikke overbegeistret for edderkopper heller.

Edderkopp i stua

 

Men over til noe annet som handler om meg. Jeg er og blir over gjennomsnittet glad i gamle damer. Jeg blir så ekstra glad, vennlig og varm om hjertet når jeg ser og møter gamle damer, – de som er hyggelige vel og merke, og de er det mange av! Det er noe med gamle damer, som gir meg dårlig samvittighet uten at de har gjort noe en gang. Jeg bare synes så synd på de og vil gi de hele verden. Selvom, for alt jeg vet har de det kjempe bra. Det er ikke bare damer jeg liker av ting som er gammelt, men også klær, interiør, møbler etc. Jeg er nok en gammel sjel.

gammel dame

 

Jeg kan fortelle litt om veldig mye, som for eksempel at jeg er småspist:

ommeg1

 

Eller at jeg er en skikkelig frysepinne:

kaldt

 

Eller sist, men ikke minst at jeg, til tross for at jeg stort sett er blid og hyggelig, er en illsint sjåfør.

bil aggresjon

men jeg ville egentlig bare få laget mitt første blogginnlegg, for å teste ut min nye blogg.

-Sussa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *