Rollen som søster

Rollen som lillesøster har jeg hatt hele livet, og er derfor en stor del av meg. Rollen som storesøster har jeg hatt i ganske mange år det også. Å ha søsken bringer mye frustrasjon med seg, men også veldig mye glede. Jeg har jo faktisk fire venner for livet, som alltid kommer til å være der for meg, og som jeg alltid vil være der for. Det er som å bli tvunget til å ha venner, og det er fantastisk for sånne asosiale introverter som meg selv!

Jeg skal gi dere en beskrivelse av hvordan det har vært å være søster, og hvordan søsken kan få følelsesregisteret til å svinge mer enn en berg og dalbane. Først: Her er meg og mine søsken:

mine søsken

Ok. Her kommer noen punkter.

1. Å ikke få anerkjennelse for sine prestasjoner.

Jeg kan fortsatt ikke tro at dette faktisk skjedde. Hvem er det som ikke tror på at noen har tegnet et hjerte liksom? Det stikker fortsatt dypt. Det er vanskelig å forklare hvor intenst irriterende dette var.

Søsken 2 Søsken Søsken3 Søsken4

2. En bror i puberteten er en ondskapsfull fiende.

Dette kan ikke beskrives med ord en gang. Derfor er jeg heldig som til en viss grad klarer å illustrere det.

Søsken5 Søsken6

Søsken7 Søsken8

Søsken9 Søsken10

3. Storesøstre kan være det fineste som finnes!

Søsken11 Søsken12

 

4. Storesøstre kan være livreddere.

Selv om mensen stort sett uansett er flaut når du er i 12-årsalderen, så er søstre alltid bedre enn mødre når det kommer til sånt.

Søsken13

5. Lillebrødre liker deg uansett hvordan du er, og ser på deg som en som kan alt. Det er herlig!

Søsken14

Med mindre du, som meg, mangler ekstreme mengder allmennkunnskap. Da er det ikke alltid gøy.

Søsken15

Søsken16

6. Aldri tro at gjemmestedet ditt for godteri er trygt. ALDRI!

Søsken17

-Sussa

 

 

2 thoughts on “Rollen som søster

  1. Miia says:

    Love ut søss❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *