Mamsen over alle mamser

Mammaen min er så fantastisk. Hun er så snill og morsom og rar. Med rar mener jeg blant annet den ekstremt høye terskelen hun har for å dra til legen hvis det er noe. Hun jobbet for eksempel med å kjøre aviser i 26 år, med tilsammen EN uke ferie! – og var ikke sykemeldt EN eneste gang! Det var faktisk en cyste på størrelse med en håndball, som satt fast i den ene nyra som gjorde at hun tok steget med ikke bare å sykemelde seg, men også å slutte i jobben som aviskjører (Jeg måtte nærmest tvinge henne).

mamma1 mamma2 mamma3

Det koseligste med mamma, er kallenavnene hun har på oss. Lurer på hvorfor hun ga meg et navn i det hele tatt, hun bruker det jo aldri..

mamma4

Nei, mamma er noe for seg selv.

mamma5.1

Når hun skulle føde meg, for eksempel, hadde hun brekt halebeinet sitt noen dager før! men det var nok ikke noe hinder for at det skulle bli en fin opplevelse for mamsen!

mamma6

Mamma er også veldig glad i katter

mamma7

Hjemme hos mamma er kattene i samme liga som en kristen person sin Gud – og vi er alle fredet dersom vi har en katt på fanget!

mamma8 mamma9

Men det beste av alt er latteren. Latteren til mamma er så smittsom! Det går jo ikke an for dere å høre den, jeg kan liksom ikke tegne hvordan en latter høres ut. Men jeg kan avslutte med et eksempel på en situasjon som kan gi mamma skikkelig latterkrampe.

mamma13

mamma10 mamma11 mamma12

Det er så mye jeg kunne sagt om mamma, men jeg stopper her. Hun er i hvert fall verdens beste mams.

-Sussa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *